Project Assistentie

Om uw product via een van de eerder vernoemde kanalen te verkopen, maken we voor u graag de tijd om te kijken hoe het hele traject zo voordelig en rendabel mogelijk tot stand gebracht kan worden.
Zeer interessant als er vanuit andere landen gewerkt wordt, en er weinig kennis of weet is omtrent de wetgeving in het te bedelen land.

Zo kunnen wij voor u het aanspreekpunt zijn om een project tot een goed einde te brengen daar wij al jaren met deze materie te maken hebben en de prijs van de opleiding door de jaren heen al betaald hebben, en die kan u uitsparen en meteen tot essentie van de zaak komen en dat is verkopen.

Het opstellen van een webshop.
U heeft een bestaande website die aangepast moet worden aan uw actie zoals on-line betalen, on-line bestellen dan kijken we graag samen met u hoe deze het eenvoudigst en professioneel uitgebouwd kan worden tot een volwaardige webwinkel.
Zo kan Postalux zijn eigen webserver aanspreken als het om zware applicaties gaat die op een stabiele manier moeten draaien.
Deze kan tevens ook ingezet worden voor het versturen van uw e-mailing en kan u een dagelijks rapport verkrijgen over de resultaten van het verkeer op uw website per dag.Het opstellen van een mailing.
U heeft de uitleg van uw product maar had deze graag in een professionele lay-out laten gieten met bijhorende tekst die het product vanzelf verkoopt? Dan brengen wij u met plezier in contact met een uitgelezen copywriter die met de juiste woorden er voor zal zorgen dat de respondent die finale ja zal knikken en uw antwoordcoupon zal insturen.

Het opstellen van een advertentie
U heeft net zoals bij de mailing de tekst voor handen die in een professionele, mooi uitziende advertentie in uw dag of weekblad zou moeten verschijnen? Nadat de copywriter zijn taak gedaan heeft en klaar is voor publicatie kunnen wij er voor zorgen dat deze advertentie in de door u gekozen tijdschriften zal verschijnen.

Kortom, wij werken als het moet op maat, voor elk probleem bestaat er een oplossing, en daar gaan we samen met u naar op zoek.

Gegevens

Maatschappelijke zetel


Postalux BVBA
Luchthavenlei 7A -1
B-2100 Deurne

BTW nummer
BE 0550 806 184


Leveringsadres

Postalux BVBA
Luchthavenlei 7/A-1
2100 Deurne - Antwerpen

Tel : +32.3.454.12.21
Fax: +32.3.455.15.16
contacteer ons