Data entry

Postalux kan voor u de respons verwerken die uw actie gegenereerd heeft aan de hand uw mailing of advertentie. Zo kan u van ons dagelijks een rapport verwachten zodat u kan zien wat er per dag van respons binnengekomen is in cijfers. Die respons kan verzameld worden en op de door u gekozen frequentie naar u toegestuurd worden. Dan heeft u de originele documenten, maar ook de kosten van de zending en het werk om deze gegevens in een database te stoppen.

Wat Postalux u kan aanbieden, is deze respons openen, laten ingeven en opslaan in de voor u voorziene database om verdere verwerking te vergemakkelijken. Ons systeem is erop voorzien om enkele belangrijke informatie mee op te nemen in de persoonlijk klantenfiches zoals advertentiecodes, e-mail adressen, geboortedatums etc.Deze ordelijk georganiseerde database van uw klanten kan later nog dienen voor verhuur aan listbrokers of om de nieuwe mailing van uw revolutionair product naar uw klanten toe te zenden. En dan vertalen foutieve gegevens zich in geldverlies.

Het hoeven niet altijd bestellingen te zijn die ingave in het systeem vereisen, dit geldt ook voor deelnameformulieren, prijsvragen of enquêtes.

Gegevens

Maatschappelijke zetel


Postalux BVBA
Luchthavenlei 7A -1
B-2100 Deurne

BTW nummer
BE 0550 806 184


Leveringsadres

Postalux BVBA
Luchthavenlei 7/A-1
2100 Deurne - Antwerpen

Tel : +32.3.454.12.21
Fax: +32.3.455.15.16
contacteer ons